luni, 14 decembrie 2015

Bad Asses on the Bayou (2015)

Gen: Actiune

Distributie: Danny Trejo, Danny Glover, John Amos, Loni Love, Colby Arps

Regizor: Craig Moss [a mai regizat: Nightmare Nurse(2015), Dispatch(2015), Bad Ass 2: Bad Asses(2014), 30 Nights of Paraormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo(2013), Bad Ass(2012)]

Buget: 5.300.000 $

Nota Gealapa: 6.10

Frank Vega si Bernie Pope se nitorc, de aceasta data in Louisiana intr-o incercare de a gasi o prietena rapita.

Aceasta serie este din ce in ce mai buna. Progresele nu sunt foarte mari, dar fiecare film este putin mai bun decat precedentul. In acest ritm, peste zece ani, daca nu mor protagonistii s-ar putea sa avem parte de o capodopera. Vorbind serios, intr-adevar aceasta trilogie este din ce in ce ami agreabila. Personajele sunt din ce in ce mai savuroase si scenariul este din ce in ce mai bine scris (chiar daca propune in continuare multe pauze ciudate). Din pacate, inca nu au reusit sa aiba un buget bun, astfel ca unele aspecte, cum ar fi efectele speciale, au de suferit.

Distributia este deja bine cunoscuta, dar asa cum ne-am obisnuit, avem parte de o noua aditie si de aceasta data. Este vorba de John Amos, care parca face parte din distributie de la primul film al seriei si a lucrat foarte bine cu partenerii lui, Danny Trejo si Danny Glover. Nu avem prestatii de Oscar, dar experienta de ecran se vede in interpretarile sigure ale protagonistilor.

Inca nu putem vorbi de un film de actiune in toata regula, sau unul memorabil. De obicei filmele care nu reusesc sunt o combinatie de bugete reduse, regizori prosti si actori prosti. in acest caz actorii au demonstrat de-alungul vremii ca au calitati, bugetul este unul decent, asa ca mai ramane regizorul. El este veriga slaba din aceasta serie si cred ca trilogia are nevoie de un suflu nou. Ca si in al doilea film, sunt folosite scene dintr-o productie mai veche, probabil datorita fondurilor insuficiente, iar acest lucru este deranjant.. De Aceasta data este vorba de Air America(1990).


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!