duminică, 27 decembrie 2015

Nothing Left to Fear (2013)

Gen: Horror

Distributie: Anne Heche, James Tupper, Ethan Peck, Rebekah Brandes, Carter Cabassa

Regizor: Anthony Leonardi III [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 3.000.000 $

Nota Gealapa: 5.25
Metascore: 12/100

Calatoria unei familii catre o viata mai buna este intrerupta de un om al bisericii foarte instabil.

Cunoastem cu totii acest gen de intriga. O familie perfecta se muta intr-un orasel aparent perfect dar care ascunde un secret intunecat. Nici o urma de originalitate aici. Desi atmosfera este suspecta de la inceput, lucrurile se intampla destul de greu in prima faza. Dupa ce se dezlantuie iadul sunt cateva scene destul de infricosatoare si care te fac sa astepti deznodamantul cu sufletul la gura ca sa intelegi cu ce ai de a face. Din pacate finalul nu ofera nici un fel de explicatie, dar lasa cumva loc pentru un sequel care poate va aduce mai multa lumina.

Distributia are cateva figuri familiare, dar nici un actor cu adevrat important. La acest capitol nu putem remarca pe nimeni. toate interpretarile sunt la fel de mediocre cum sunt in majoritatea filmelor de acest gen. Scenariul ii pune pe actori in aceleasi stereotipuri clasice nin care este greu sa prestei intr-un mod credibil.

Desi este o poveste cu care ne intalnim destul de des in filmele horror, acest film reuseste sa o transpuna cumva intr-un mo mai natural, astfel incat sa nu ai impresia ca revezi alte zeci de filme de acelasi gen. Putinele efecte vizuale sunt chiar reusite si lucreaza si ele in avantajul filmului. Astea sunt lucrurile bune, dar intrebarile retorice si clasicele actiuni inexplicabile fac ca acest film sa ramana in mediocritate. Recunosc ca mi-a placut putin acest film, dar daca cineva m-ar ruga sa ii recomand un film horror, l-as indrepta spre alte productii. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!