vineri, 4 decembrie 2015

Clear History (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Larry David, Bill Hader, Philip Baker Hall, John Ham, Kate Hudson

Regizor: Greg Mottola [a mai regizat: Paul(2011), Adventureland(2009), Superbad(2007), The Big Wide World of CarlLaemke(2003), Tha Daytrippers(1996)]

Nota Gealapa: 6.35

Un director de marketing concediat planuieste sa se razbune pe fostul lui sef, care a facut miliarde din compania pe care o infiintasera impreuna.

Este genul ala de umor care fie iti place la nebunie, fie il detesti sincer. Povestea este draguta, scenariul este bine scris si aproape ca nu am sesizat stereotipuri. Dupa un inceput confuz si relativ plictisitor, filmul devine amuzant si palpitant si o tine asa pana la final. Deznodamantul are parti bune si parti proaste. Partea buna este ca nu avem parte de happy-endul clasic, iar cea proasta este ca un asemenea film cerea un happy-end clasic.

Distributia este impresionanta pentru un film de televiziune. Numele importante si relevante continua sa apar pe toata durata filmului si fiecare a avut o restatie decenta. Protagonistul, Larry David, are o interpretare la fel ca umorul din intregul film, adica una despre care nu poti avea decat sentimente extreme. Daca va place actul artistic isteric in genul Melissa McCarthy, atunci il veti indragi.


Filmul este o succesiune de dezastre cauzate de neintelegeri bine sincronizate. Impresionant este faptul ca dialogurile sunt improvizate aproape in totalitate. HBO face filme bunicele de obicei si asa se intampla si de aceasta data. Recomand macar o vizionare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!