sâmbătă, 26 decembrie 2015

The Prince & Me (2004)

Gen: Romantic

Distributie: Julia Stiles, Luke Mably, Miranda Richardson, Ben Miller, James Fox

Regizor: Martha Coolidge [a mai regizat: Tribute(2009),       An American Girl: Chrissa Stands Strong(2009), Material Girls(2006), The Twelve Days of Christmas Eve(2004), The Ponder Heart(2001)]

Incasari: 31.100.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 47/100

La facultate Paige il intalneste pe Eddie, un student din Danemarca, pe care in prima faza il detesta, dar pe care mai apoi il accepta, il place si in cele din urma ajunge sa il iubeasca si se dovedeste ca acesta este chiar Printul Edvard al Danemarcei. Paige il urmeaza in Copenhaga, iar el o urmeaza pe ea la scoala cu un plan bine stabilit.

Pentru ca unele pitipoance nu intelegeau subtilitatile din unele comedii romantice, care lasau sa se inteleaga ca orice femeie isi gaseste mai devreme sau mai tarziu printul alaturi de care va trai fericita pana la adanci batraneti, cineva s-a hotarat sa faca un film chiar despre printi, pe care sa il inteleaga orice pacienta aflata in recuperare dupa implantul de silicon sau botox. Bineinteles ca acest film nu este original, este siropos si plin de clisee, dar reuseste cum sa fie agreabil si chiar amuzant pe alocuri. Simt ca un testicul mi se micsoreaza ca spun asta, dar am savurat acest film.

Nu se putea gasi o persoana mai nepotrivita pentru un rol de printesa decat Julia Stiles. Naturaletea ei rurala o ajuta in prima parte a flmului, dar in a doua parte este atat de stinghera incat oparca ar fi crezut ca ce i se intampla nu mai este doar un rol. Ca d eobicei in astfel de film nu prea avem pe cine sa remarcam la ca[itolul interpretare, poate doar pe Ben Miller, cu un rol destul de bun.

Filmul seteaza noi standarde in materie de predictibilitate. Nu se intrevede posibilitatea unei rasturnari de situatie in nici un moment. Totul este ca la carte: fata intalneste printul sub acoperire, fata se indragosteste de print, printul isi dezvaluie identitatea, fata se supara, fata realizeaza ca il iubeste etc. etc. Exista cateva scene amuzante, dar nu va asteptati sa scapati un hohot zgomotos. O sa radeti pe interior. E un film care poate aduce bile albe din partea prietenelor, daca va incumetati sa il vedeti in doi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!