luni, 28 decembrie 2015

Nurse (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Paz de la Huerta, Katrina Bowden, Judd Nelson, Corbin Bleu, Boris Kodjoe

Regizor: Douglas Aarniokoski [a mai regizat: The Day(2011), Animals(2008), Highlander: Endgame(2000)]

Buget: 10.000.000 $

Nota Gealapa: 5.20
Metascore: 29/100

Ziua, Abby Russell este o asistenta medicala dedicata, dar noaptea ea atrage barbati adulterini pe care ii omoara si pe care ii arata lumii exact asa  cum sunt.

Nu stiu daca intentia celor care au realizat acest film a fost ca acesta sa fie amuzant, dar eu mras mai mult decat la unele comedii. Sper sa nu se fi luat atat de in serios si umoruls a fi fost intentionat, pentru ca altfel esecul este unul de proportii. Pentru umor si pentru atmosfera sexy si ciudata de pe intreaga durata, filmul primeste de la mine nota de trecere.

 Distributia nu imi spune nimic, iar numele actorilor din acest film nu imi vor spune nimic nici la urmotorul film care ii va avea in componenta. Interpretarea lor a fost mai rigida decat numeroasele cadavre din film. In afara de o pereche de sani impresionanta, protagonista Paz de la Huerta, nu s-a remarcat cu nimic. Absolut mediocra a fost si prestatia tuturor celorlalti.

Daca acest film a batut vreun record, acela este cantitatea de sange varsat. Cu toate astea, as spune ca nu se exagereaza prea mult cu scenele gore cum nu exagereaza nici cu nuditatea. Sunt destule scene de goliciune, dar nu se apropie nici pe departe de pornografie, cum sustin unii. Cred ca merita bifat acest thriller erotic, cum probabil va merita bifat si sequelul pentru care finalul a lasat suficient loc. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!