vineri, 18 decembrie 2015

The Guilt Trip (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Barbra Streisand, Seth Rogen, Julene Renee, Zabryna Guevara, John Funk

Regizor: Anne Fletcher [a mai regizat: Hot Pursuit(2015), The Proposal(2009), 27 Dresses(2008), Step Up(2006)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 85.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 50/100

Un inventator este pe cale sa porneasca in calatoria vietii sale, dar o oprire rapida la casa mamei sale o transforma intr-un voiaj in doi.

Nu este primul film a carui actiune se desfasoara in jurul unei calatorii lungi si nici nu este cel ami reusit. Este relativ amuzant, dar cred ca am ras o singura data, iar in rest mai mult am zambit si nu e nici odata semn bun cand ajungi sa iti numeri rasetele. Din pacate sunt destule momente moarte si plictisitoare. Nu inteleg pe ce Dumnezeu s-au cheltuit atatia bani, pentru ca acest film nu are nici efecte speciale, nici locuri de filmare iesite din comun si nici nu foloseste actori prea scumpi.

Cu Seth Rogen si Barbra Streisand distributia poate parea interesanta, dar la momentul filmarilor pentru acest film Seth Rogen inca nu era senzatia de acum iar cariera Barbrei Streisand era practic incheiata. Prestatiile celor doi sunt mediocre, iar in afara de ei nu cred ca cineva a avut mai mult de un minut timp de ecran, astfel ca nu merita mentionata nici o alta prestatie.

Filmul arunca prin ecran cu stereotipuri mult prea mult timp. Scenaristul a avut o pana de idei la un moment dat, altfel nu imi explic de ce nu poate oferi decat o singura fata a relatiei dintre cei doi protagonisti. Este ca si cum celulele creierului meu au fost violate timp de o ora cu aceeasi gluma. Din fericire a doua jumatate a filmului are ceva substanta, umorul nu mai este unidimensional si intreg "agregatul" devine suportabil si chiar agreabil. In concluzie, filmul nu este oribil, dar nu este nici bun. Este cu siguranta cea mai putin memorabila comedie a lui Seth Rogen.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!