duminică, 20 decembrie 2015

Lila & Eve (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Jennifer Lopez, Viola Davis, Andre Royo, Shea Whigham, Aml Ameen

Regizor: Charles Stone III [a mai regizat: CrazySexyCool: The TLC Story(2013), Mr 3000(2004), Paid in Full(2002), Drumline(2002)]

Incasari: 100.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 45/100

Doua mame disperate, ale caror copii au fost ucisi, fac echipa pentru a le razbuna moartea, atunci cand autoritatile locale esueaza in a le face dreptate.

De obicei tendinta este sa fim mai indulgenti cu filmul pe acre il vedem duminica dimineata in timp ce ne luptam cu mahmureala. Practic, singura pretentie este sa fie suficient de bun in cat sa te faca sa uiti de durerea de cap, ameteli sau alte simptome. Din fericire, acest film si-a dus bine la capat aceasta unica misiune. Intriga este suficient de buna sa te tina curios pana la final, in ciuda unui drum anevoios, pe parcursul caruia scenele bune alterneaza cu cele proaste.

Pentru un film adresat mamelor casnice care vor sa devina super-eroi distributia este bunicica, cu destule nume cunoscute, dar nu chiar actuale. Se pare ca Viola Davis nu mai face mare lucru prin filme, dar la plans nu o intrece nimeni, iar accentul lui Jennifer Lopez a disparut in totalitate. IN apararea Violei Davis, impresia mea este ca acest film a fost prea mic pentru ea. Prestatia lui Shea Whigham mi-a smuls si ea cateva lacrimi...lacrimi de mila pentru actor.

Cea mai mare rasturnare de situatie a filmului este o arma cu doua taisuri, pentru ca desi unele lucruri capata sens, tot ce a avut sens pana acel moment nu mai are. Partea buna este ca acest film nu e un chick-flick, dar lipsa acuta de creativitate este foarte deranjanta in unele scene. Ca sa termin asa cum am inceput, avand in vedere ca o mahmureala nu suporta decat un film usurel, acesta este perfect pentru astfel de ocazii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!