sâmbătă, 5 decembrie 2015

Bad Ass 2: Bad Asses (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Danny Trejo, Danny Glover, Andrew Divoff, Jacqueline Obradors, Charlie Carver

Regizor: Craig Moss [a mai regizat: Nightmare Nurse(2015), Dispatch(2015), Bad Asses on the Bayou(2015), 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girls with the Dragon Tattoo(2013)]

Buget: 5.500.000$

Nota Gealapa: 6

Frank Vega face echipa cu Bernie, un batran morocanos si agorafobic, pentru a curata strazile din Los Angeles.

Acest film este perfect pentu fanii filmelor de actiune cu apucaturi gerontofile. Surprinzator, este o idee mai bun decat primul film al seriei, lucru care nu prea se intampla de obicei. Umorul este si el de o calitate superioara, lucru care face filmul mai usor de urmarit. Efectele speciale foarte bune alterneaza cu cele absolut jenante si asta te scoate putin din poveste.

Motivul principal pentru care seria este pe o panta ascendenta este cooptarea in distributie a lui Danny Glover, un actor mult mai talentat si carismatic decat Danny Trejo, pus la randul lui in valoare de noul coleg. Trejo este limitat cum a fost mereu, iar alte prestatii notabile nu exista.

Filmul este departe de a fi perfect. nu este consistent de la inceput pana la sfarsit, dar din fericire lucrurile bune sunt mai numeroase decat cele proaste. Norocul acestuia este ca a fost scris astfel incat cele doua personaje principale sa fie agreabile nu doar impreuna ci si separat. Spre final, regizorul a foslosit destule imagini din filmul Narrow Margin(1990), cu Gene Hacman, lucru destul de deranjant.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!