miercuri, 30 decembrie 2015

2-Headed Shark Attack (2012)

Gen: Horror

Distributie: Carmen Electra, Charlie O'Connell, Brooke Hogan, Christina Bach, Gerald Webb

Regizor: Chritopher Ray [a mai regizat: A House Is Not a Home(2015), 3 Headed Shark Attack(2015), Mega Shark vs. Kolossus(2015), They Want Dick Dickster(2015), Mercenaries(2014)]

Nota Gealapa: 3.70

Supravietuitorii se refugiaza pe un atol parasit, dupa ce ambarcatiunea lor este scufundata de un rechin cu doua capete. Dar cand atolul incepe sa se scufunde nimeni nu mai este in siguranta in fata monstrului bicefal, care se hraneste cu cu tineri proaspeti si deliciosi.

Filmele cu rechini au decazut la un nou minim istoric. As spune ca au ajuns mai rau decat cele cu zombie. In cautarea senzationaului, producatorii si regizorii cad in derizoriu. Asta se intampla si cu acest film care este penibil din primul pana in ultimul minut, in ciuda unei duzine de fete in costume de baie si a unei scene de lesbianism timid.

Odata cu participarea la acest proiect, cativa actori de mana a doua au ajuns actori de mana a treia. Cam cat de disperati financiar trebuie sa fi fost Carmen Electra, Charlie O'Connell sau Brooke Hogan, ca sa accepte sa faca parte din acest fiasco? Poate vreuna din fetele tinere care au aparut dezbracate s-a ales cu o sedinta foto in Playboy. Altceva nu vad ce ai putea obtine dupa acestfilm.

Seria Jaws ne-a invatat ca rechini cresc pana la 15 metri lungime, mananca elicoptere, scot capul din apa pentru a rage la prada lor, vaneaza in ape adanci de un metru si ataca vase de croaziera. Filmele recente cu megalodoni ne invata ca rechinii cresc pana la 22 de metri lungime, mananca avioane 747, ataca platforme petroliere si portavioane, dar inca vaneaza adolescenti in ape adanci de un metru si scot capul din apa ca sa raga la prada lor. Acum, 2-Headed Sharck Attack ne incata ca rechinii au doua capete, cresc pana la 22 de metri lungime, inca vaneaza adolescenti in ape de un metru adancime, pot scufunda o insula lovind-o cu capul,s au capetele, sunt practic amfibii si vin pe uscat pentru a rage la prada lor si cel mai important, au un apetit inexplicabil si o slabiciune petru silicon. Cam asta este mini-istoria filmelor cu rechini. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!