sâmbătă, 19 decembrie 2015

Self/less (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley, Victor Garber

Regizor: Tarsem Singh [a mai regizat: Mirror mirror(2012), Immortals(2011), Tha Fall(2006), The Cell(2000)]

Buget: 26.000.000 $
Incasari: 13.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 34/100

Un mogul imobiliar muribund isi transfera constiinta intr-un corp tanar si sanatos, dar descopera in curand ca nici procedura in sine si nici cei care au facut-o nu sunt ceea ce par.

Mi-am dorit foarte mult ca acest film sa fie foarte bun, dar am fost dezamagit. Am vrut sa vad in sfarsit acest subiect abordat intr-un mod care sa il faca plauzibil si memorabil. Nu pot sa spun ca este un film rau. dar este mult prea previzibil si are suficiente stereotipuri ca sa ma faca sa il sterg imediat dupa ce s-a terminat. Nici partea stiintifica si nici cea umana nu sunt dezvoltate asa cum trebuie, in ciuda celor aproape doua ore cat tine filmul. Regizorul a vrut sa duca la superlativ ambele aspecte si a ajuns sa le lase pe ambele incomplete.

Distributia este in regula. Ryan Reynolds este destul de actual pentru a atrage oamenii in fata ecranelor, chiar daca prestatia lui de aici este una la fel ca si filmul, adica doar bunicica. Din pacate, ben Kingsley are mult prea putin timp de ecran. Cu o prezenta mai importanta acesta ar fi ridicat mult valoarea acestui film. Din rolurile marunte nu pot remarca pe nimeni, dar au facut suficient pentru a nu deranja.

Punctul forte al filmului este intriga si inceputul puternic, dar apoi se stinge incet exact ca artificiile acelea care se pun in brad. In ciuda unui subiect complicat si a unor scene care mi-au adus aminte de Bourne Legacy, s-a facut timp si pentru o idila cel putin ciudata si pentru un copil dragut care sa arunce niste replici necesare. Dupa atatea filme care au in prim-plan transferul constiintei umane, sperantele mele sa vad unul care sa ma dea pe spate se micsoreaza rapid. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!