sâmbătă, 31 octombrie 2015

Exit Humanity (2011)

Gen: Horror

Distributie: Brian Cox, Mark Gibson, Dee Wallace, Bill Moseley, Stephen McHattie

Regizor: John Geddes [a mai regizat: Hellmouth(2014), Scarce(2008)]

Buget: 230.000 $

Nota Gealapa: 5.70

Un tanar se lupta sa supravietuiasca unei molime aparute dupa Razboiul Civil american.

Inca un film cu zombie care duce cumva in derizoriu acest gen de filme. Cu o lipsa sensibila de bani, regizorul a umplut multe scene cu animatii ieftine crae nu au decat efectul de a face imposibil de luat in serios filmul, care este oricum mult prea lung. Dupa o prima parte aproape plictisitoare, exista o crestere de adrenalina pe final,d ar totul cade iar in derizoriu cand sunt deconspirate intriga si mai apoi deznodamantul. As spune totusi ca pentru un film care a avut la dispozitie mai putini bani decat unele roductii romanesti, rezultatul este unul onorabil.

Distributia nu este chiar rea pentru un film cu un buget asa mic. Din pacate am vazut ceva actorie in a doua jumatate a filmului, pentru ca in primele 30 de minute nici macar protagonistul nu a avut vreo replica. Actoria pe acre am vazut-o insa, nu a fost de cea mai buna calitate, iar unele scene sunt atat de exagerate incat te fac sa dai ochii peste cap.

Titlul este unul interesant, care iti atrage atentia si pe care scriitorii au incercat, fara succes, sa il justifice si sa ii dea profunzime. Incep sa devin sceptic si reticent in a mai urmari pe viitor filme cu zombie. parca sunt din ce in ce mai rele. Mi-e dor de productiile originale de acest gen ca Dawn of the Dead.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!