miercuri, 7 octombrie 2015

Camel Spiders (2011)

Gen: SF

Distributie: Brian Krause, C. Thomas Howell, Melissa Brasselle, Frankie Cullen, Hayley Sanchez

Regizor: Jim Wynorski [a mai regizat: CobraGator(2015), Water Wars(2014), Shark Babes(2014), Sexually Bugged!(2014), Hypnotica(2013)]

Buget: 500.000 $

Nota Gealapa: 4.25

Bazat pe creaturile reale care au torturat armata americana in Orientul Mijlociu, care acum au invadat deserturile sud-vestice ale Statelor Unite. Aflati in libertate, fara sa le fie frica de nimeni, paianjenii au iesit la vanatoare si nici un loc nu este sigur. Un grup mic de luptatori trebuie sa faca o baricada si sa infrunte creaturile.

Inca o productie fara nici un capatai. Intriga este foarte subreda, iar putinii bani avuti la dispozitie, cu siguranta nu au fost investiti in efecte vizuale, pentru ca acestea au fost absolut jenante. Lego Movie este de doua ori mai realist decat acest film. Mult mai credibil si interesant ar fi fost ca actiunea sa se desfasoare in habitatul natural al animalului folosit aici pe post de sperietoare.

Distributia are figuri familiare, de care iti aduci aminte atunci cand ii vezi si incepi sa te miri ca mai traiesc. Bineinteles ca nu exista nici un pic de substanta si cal;itate in interpretarile din acest film. Nici nu avea cum atata timp cat si actorii si scenariul sunt mediocri. In cinematografie nu se intampla ca in matematica si minus cu minus nu fac plus.

Partea buna este ca aveam astewptari foarte mici de la acest film, asa ca nu am fost neaparat dezamagit, ba chiar as putea spunca ca cu putina atentioe la detalii si putin mai mult profesionalism, aceasta poveste ar fi putut functiona. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!