vineri, 9 octombrie 2015

Beneath (2013)

Gen: Horror

Distributie: Brent Briscoe, Kurt Caceres, Eric Etebari, Jeff Fahey, Lauren Gores

Regizor: Ben Ketai [a mai regizat: 30 Days of Night: Dark Days(2010)]

Premii:
- Best Picture, Screamfest, 2013
- Best Director (Ben Ketai), Screamfest, 2013
- Best Cinematography, Screamfest, 2013
- Best Special Effects, Screamfest, 2013
- Best Make-Up, Screamfest, 2013
- Best Visual Effects, Screamfest, 2013

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 34/100

O echipa de mineri ramane izolata la 200 de metri sub pamant in urma unei explozii. Pe masura ce aerul devine mai toxic si timpul lor tot mai scurt, incep sa innebuneasca si sa se intoarca unul impotriva celuilalt.

Acest film este ca o femeie care iti ofera o partida de sex foarte bun, dar la sfarsit iti neaga orgasmul. Exista o stare de tensiune care creste pana la final, dar in momentul final nu se trage nici o concluzie si te lasa doar pe tine sa banuiesti justificarile pentru care s-a intamplat tot ce s-a intamplat. In unele cazuri acest procedeu functioneaza, dar aici mi se pare car fi fost nevoie de un deznodamant real. Ca o bila alba, as spune ca cinematografia a fost foarte buna si senzatia de claustrofobie este transmisa cu succes.

Distributia nu ofera nici un nume interesant si nici nu propune vreun viitor star. La capitolul interpretare, mediocritate este cuvantul care se potriveste cel mai bine. Protagonista, Kelly Noonan, nu a profitat deloc de timpul de ecran pretios de care a beneficiat si nu cred ca va mai primi prea curand vreun rol principal.

Cateva efecte vizuale decente, impreuna cu cinematografia reusita de care aminteam mai devreme, asigura un anumit nivel de agreabilitate, care nu va vor face sa regretati ca urmariti acest film. Daca sunteti in cautarea unei productii deloc comerciale, acest film poate fi un pretext bun sa dovediti o punga de popcon.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!