joi, 15 octombrie 2015

When Comedy Went to School (2013)

Gen: Documentar

Distributie: Robert Klein, Jerry Lewis, Sid Caesar, Jackie Mason, Larry King

Regizor: Mevlut Akkaya [aflat la primul lungmetraj]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 3.45

Metascore: 49/100

Nasterea stand-upului modern a inceput in Muntii Catskill, o adevarata tabara pentru cea mai mare generatie de comediant evrei americani.

Este poate cel mai plictisitor si trist film despre comedie. Subiectul este foarte actual si de interes, este pus in scena intr-un mod aproape plictisitor. Emana un aer de batranete si daca ar rula in 4DX sunt convins ca in sala ar mirosi a naftalina. Chiar si asa, avem ocazia urmarindu-l sa aflam lucruri interesante despre originile stand-up comedy-ului si o bucatica interesanta de istorie ni se dezvaluie.

Avem ocazia sa ii vedem oferind marturii si amintiri din acele vremuri pe comici celebri ale caror cariere au pornit din Muntii Catskills, unde ei aveau diverse joburi. Lary King, Jackie Mason sau Jerry Stiller sunt doar cateva din numele mari care ne onoreaza cu prezenta in acest film.

In putin peste o suta de minute asistam la nasterea, cresterea, decaderea si apusul unei ere. Avem ocazia sa vedem care au fost influentele asupra umorului de peste ocean si putem trage putin cu ochiul in spatele cortinei, in viata unor mari artisti. Daca sunteti fani al acestui gen de divertisment, este obligatoriu sa vedeti si acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!