marți, 20 octombrie 2015

Residue (2015)

Gen: Mister

Distributie: Natalia Tena, Iwan Rheon, Jamie Draven, Danny Webb, Franza Drameh

Regizor: Alex Garcia Lopez [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.45

Musamalizarea de catre guvernul britanic a cauzelor aflate in spatele unei explozii dintr-o metropola futurista o fac pe foto-reportera Jennifer Preston sa caute adevarul, ca sa descopere ca un fenomen paranormal bantuie orasul.

Filmul incepe exploziv si la propriu si la figurat, lucru care te face sa astepti o continuare si un deznodamant pe masura. Din pacate aceste lucruri nu se intampla niciodata. Am asteptat aproape doua ore ca misterul sa se dezvaluie intr-un fel sau altul, dar nu as spune ca filmul are un final nereusit, ci mai degraba ca nu are un nici un final, nici o concluzie.  Poate va exista o continuare care sa raspunda la intrebarile ridicate de acest film si totul sa capete sens ca prin farmec.

Distributia nu imi spune nimic si cred ca nu le spune mare lucru nici macar britanicilor. Pot sa spun ca Natalia Tena, care este si protagonista si care a aparut si in Games of Thrones, are o prestatie decenta si reuseste de multe ori sa treaca peste capcanele intinse de un scenariu mediocru. Restul actorilor nu cred ca au prea mari sanse sa iasa din anonimat.

Explicatia celor exprimate mai sus este ca in prima faza acest proiect a fost un serial tv care nu a fost astrat de nici o televiziune. Astfel, producatorii au decis sa transforme cele trei episoade intr-un film si sa spere la ce-i mai bun. Acesta este si motivul pentru care avem multe scene moarte si unele personaje, care par importante, nu apuca sa faca mai nimic. Daca nu anunta repede o continuare vor disparea in neant si putinii oameni carora le-a placut cu adevarat si asteapta una. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!