duminică, 4 octombrie 2015

The Inbetweeners Movie (2011)

Gen: Comedie

Distributie: James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Simon Bird, Emily Head

Regizor: Ben Palmer [a mai regizat: Man Up(2015), Bad Sugar(2012), Pam Ann Live: Come Fly with Me(2007), Avid Merrion's XXXmas Special(2005), A Bear's Christmas Tail(2004)]

Buget: 3.500.000 lire sterline
Incasari: 220.000.000 $

Premii:
- Best Comedy, Empire Awards, UK 2012

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 44/100

Patru pusti ciudati de 18 ani din sudul Angliei pleaca in vacanta in Malia.

Este greu sa mai faci in zilele noastre un film despre vacante si petreceri epice. Acest subiect a fost atacat si abordat din toate unghiurile posibile si este aproape imposibil sa faci ceva nou. Din acest punct de vedere acest film a plecat din start cu un handicap. Chiar si in aceste conditii filmula  fost cat de cat amuzant. nu am ras in hohote dar am avut in permanenta un zambet pe fata. Nu exceleaza cu adevarat la nici un capitol dar nici nu da nici un chix. Este doar o comedie de duzina pe care vrei sa o vezi o singura data si pe care o sa o uiti in cateva zile.

Distributia nu este nici ea imprsionanta. Exista cateva fete recognoscibile, dar nici un nume cu adevarat important. Actorii au facut suficient de mult cu materialul pe care l-au avut la dispozitie pentru a nu pune bete in roate filmului, dar nu cred ca prestatiile lor le-au adus vreun mare beneficiu viitorului carierei lor.

Filmul va fi probabil cel mai indragit de fanii serialului cu acelasi nume, care vor fi putin subiectivi si predispusi sa nu observe decat lucrurile bune. Practic, filmul nu este decat un episod mai lung din serial si un final apoteotic al unei serii care s-a bucurat de un succes destul de mare. Puteti sa va uitati la el chiar daca nu ati auzit pana acum de serial pentru ca filmul functioneaza si de unul singur. Daca aveti chef de o ora si jumatate de un American Pie mai domolit si mai european, atunci aceasta este alegerea potrivita.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!