sâmbătă, 17 octombrie 2015

Sharktopus (2010)

Gen: SF

Distributie: Eric Roberts, Kerem Bursin, Sara Malakul Lane, Hector Jimenez, Liv Boughn

Regizor: Declan O'Brien [a mai regizat: Joy Ride 3(2014), Wrong Turn 5: Bloodlines(2012), Wrong Turn 4: Bloody Beginnings(2011), Wrong Turn 3: Left for Dead(2009), Cyclops(2008)]

Nota Gealapa: 4.55

O creatura care este jumatate rechin, jumatate caracatita, facuta pentru armata, provoaca teroare in Mexic, in timp ce un om de stiinta care a participal la crearea acesteia incearca sa o captureze.

Filmul este extrem de prost, dar vreaus a stiu ce a fumat cel care a venit cu ideea. Un asemenea erou negativ, nu avea cum sa fie creat decat foarte prost din punct de vedere vizual. Efectele vizuale sunt mai proaste decat in desenele Disney din anii '30. Atat d eputini bani au avut producatorii la dispozitie, incat numai eu am identificat doua fete care au murit de doua ori. Bineinteles ca logica a fost uitata undeva pe platourile de filmare, pentru ca din film lipseste cu desavarsire.

Ma intreb cam cat de mari sa fie problemele financiare ale lui Eric Roberts sa il determine sa participe la un asemenea fiasco. Si cand ma gandesc ca atunci cand eram mic chiar imi placea de el ca actor...Cred ca personajul lui nu trebuia sa moara, dar la un moment dat el nu a mai suportat si a cerut sa fie omorat. La fel banuiesc ca si wiskyul pe care il bea din plin in film este pe bune.

Practic armata SUA creeaza in laborator un ucigas pe care incearca sa il controleze cu o casca minuscula, care zboara din capul rechinului la prima lovitura. Tipic american. Toate mortile sunt identice: actrita proasta in bikini (APIB) observa, APIB se intreaba, APIB este surprinsa si speriata (desi uneori nu se uita catre monstru), apar tentaculele. In concluzie, acesta este un film prost si in categoria lui. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!