joi, 8 octombrie 2015

I Will Follow You Into the Dark (2012)

Gen: Horror

Distributie: Mischa Barton, Ryan Eggold, Leah Pipes, Frank Ashmore, Melinda Browne

Regizor: Mark edwin Robinson [a mai regizat: The Levenger Tapes(2013), Breaking Dawn(2004)]

Nota Gealapa: 5.30
Metascore: 17/100

O femeie care incearca sa isi revina dupa moartea parintilor ei se ataseaza de un barbat atragator, a carui disparitie brusca o arunca pe ea si pe prietenii ei intr-o aventura periculoasa in incercarea de a-l gasi.

Multe filme pacatuiesc ca nu dezvolta povestea suficient. Acesta este in extrema cealalta. Se pierde in detalii inutile si se lungeste prea mult si degeaba. Asa am ajuns sa astept o ora si jumatate un punct culminant dezamagitor. Mesajul filmului este si el unul foarte pozitiv si anume, daca va moare cineva drag cel mai bine ar fi sa va sinucideti ca o sa se intample numai lucruri minunate apoi. Daca mai este cineva emo, va indragi filmul din acest punct de vedere.

Distirbutia este compusa din actori de rang secund dornici de afirmare. Protagonista este poate cea mai cunoscuta dintre ei, dar Mischa Barton nu se ridica la inaltimea asteptarilor si daca a dovedit ceva in acest film, a dovedit ca asta este si va ramane nivelul ei; o actrita pentru productii de mana a doua. Surpriza pentru mine a fost Ryan Eggold, care a oferit o interpretare naturala si credibila, iar deaca cineva face un pas in cariera in urma acestui film, acela este el.

Exista si scene reusite in acest film, care creeaza fiori si mister, dar nu se construieste nimic in jurul lor si acestea raman ca niste nuferi aparuti de nicaieri intr-o mlastina. Acest film este ca un fotbalist care se straduieste sa faca de toate si nu reuseste mai nimic. In mare parte, timpul este ocupat de criza de identitate a filmului, care incearca sa se decida daca este o poveste de dragoste sau un horror, iar rezultatul este o ciorba mediocra, care iti tine de foame dar nu te multumeste din punct de vedere al gustului.

PS: Cine ia cuvantul la inmormantarea propriului tata, doar sa le spuna tuturor ca nu exista Dumnezeu? 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!