sâmbătă, 10 octombrie 2015

Black Coffee (2014)

Gen: Romantic

Distributie: Darrin Dewitt Henson, Christian Keyes, Lamman Rucker, Gabrielle Dennis, Erica Hubbard

Regizor: Mark Harris [a mai regizat: My First Love(2015), Black Butterfly(2013), I Used to Love Her(2008), Cut'n It Up: Chicago(2008), Holla If You Hear Me(2006)]

Nota Gealapa: 4.95
Metascore: 38/100

Robert isi intalneste sufletul pereche intr-un moment cum nu se poate mai nepotrivit, chiar dupa ce este concediat. Chiar cand lucrurile incepeau sa mearga bine, fostul sot al iubitei lui, dar si fosta lui iubita incep sa le creeze probleme. El reuseste sa depaseasca momentele dificile cu ajutorul varului sau care iii arata cat de mult bine poate iesi dintr-o situatie neplacuta.

Black Coffee... mai degraba cappuccino. Este cel mai alb film cu negri pe care l-am vazut. Mai credibil a fost Ponta in campania electorala decat acest film. Din pacate filmul nu are nici un fel de substanta. Povestea este una simpla, acre nu avea cum sa vina la pachet decat cu un scenariu mediocru. Previzibil din primul pana in ultimul minut, acest film este o pierdere aproape totala de timp.

Distributia nu ofera nimic interesant, doar o mana de actori celebri probabil doar in ghetourile din acre vin. Prestatiile lor au fost decente, dar nu pot sa spun ca am vazut vreo supradoza de talent. As spune ca cea mai rasarita dintre toti a fost Gabrielle Dennis, care a fost destul de naturala. in plus este si foarte frumoasa.

Am impresia ca acest regizor este rasist, pentru ca nu face dacat filme cu negri si nimic altceva. Toate filmele lui sunt la fel de cuminti, ca si cum ar incerca sa creeze o imagine anume pentru etnia sa. Pacat ca nu se uita prea multi oameni la filmele lui. Si acesta a fost o doza nepotrivita de optimism si am avut senzatia pe alocuri ca urmaresc un film motivational pus intr-un training de vanzari.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!