vineri, 16 octombrie 2015

Violet & Daisy (2011)

Gen: Crima

Distributie: Saoirse Ronan, Alexis Bledel, James Gandolfini, Marianne Jean-Baptiste, Danny Trejo

Regizor: Geoffrey Fletcher [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 43/100

Doua asasine adolescente accepta ceea ce cred a fi o sarcina usoara, dar dau peste o tinta neasteptata care le da planul peste cap.

Pe intreaga durata, filmul transmite un fior de ciudatenie, care te tine in suspans pana la final. Intriga este foarte buna, dar este pusa in scena intr-un mod total neplauzibil si trebuie sa fii capabil sa inchizi ochii la multe lucruri ilogice pentru a te bucura de poveste. Pun asta pe seama regizorului debutant si lipsit de experienta.

Distributia este foarte buna si as spune ca este punctul forte al acestui film. Saoirse Ronan ma convinge mai mult cu fiecare film in care o vad ca va deveni o actrita importanta. Din pacate James Gandolfini a fost in plan secundar, dar ce a avut de facut a facut foarte bine ca de fiecare data. Mi-ar fi placut sa il vad mai mult, mai ales ca este unul din ultimele sale roluri.

Nu este un film tipic cu asasini. In ciuda unor greseli, ramane un film inteligent si excentric, poate chiar prea excentric pentru unii. Povestea are mai multe straturi si desi este destul de sangeroasa, nu ofera violenta gratuita ba primim pentru echilibru o doza egala de vulnerabilitate. Merita macar o vizualizare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!