miercuri, 14 octombrie 2015

Broken Horses (2015)

Gen: Drama

Distributie: Anton Yelchin, Chris Marquette, Vincent D'Onofrio, Maria Valverde, Thomas Jane

Regizor: Vidhu Vinod Chopra [a mai regizat: Eklavya(2007), Mission Kashmir(2000), Kareeb(1998), 1942: A Love Story(1994), Parinda(1989)]

Buget: 15.000.000 $

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 32/100

Un film despre legatura dintre frati, legile loialitatii si inutilitatea violentei, a carui actiune se desfasoara la granita Statelor Unite cu Mexic.

Acest film va deveni una din placerile mele vinovate. Nu are multe lucruri care sa lucreze in favoarea lui, dar lucrurile bune sunt foarte bune. Cinematografia este excelenta si senzatia de izolare este omniprezenta. Povestea este destul de originala, iar scenariul propune dialoguri ciudate uneori, asa cum este de altfel tot filmul. Sunt o multime de momente surprinzatoare care te tin in priza pana la sfarsit.

Distributia este decenta din punct de vedere al numelor si avem parte de doua interpretari foarte bune. Prima este cea a lui Vincent D'onofrio care are o prestatie excelenta, foarte credibila, in nota lui obisnuita. A doua si cea mai surprinzatoare, este cea a lui Chris Marquette, care cu aceasta ocazie si-a demonstrat calitatile si cred ca il vom vedea si in productii mai importante de acum incolo.

Avand in vedere ca regizorul este unul indian, apreciez faptul ca nu l-a apucat febra bollywoodiana. Desi intriga, cu doi frati al caror tata este ucis cand ei sunt copii si fratele mare devine baiat rau pentru a-l apara pe fratele mic si tocmai cand viata fratelui mic este pe cale sa devina minunata acesta este nevoit sa se intoarca la radacini pentru a-si salva fratele mare, povestea este pusa in scena bine si personajele ies din stereotipurile clasice.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!