duminică, 1 noiembrie 2015

What Now (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Ash Avildsen, Joseph Cassiere, Lorenzo Antonucci, Bizzy Bone, K.D. Aubert

Regizor: Ash Avildsen [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 250.000 $

Nota Gealapa: 2.85

Trei prieteni exploreaza lumea datingului online in Los Angeles si afla in scurt timp ca oricine te judeca dupa salariu sau numarul de urmaritori pe retelele sociale are propriile lui probleme.

Filmul a abordat un subiect care i-a oferit destul potential. Din pacate, acesta emana amatorism in fiecare scena. Modul in care este structurat este absolut haotic si il face greu de urmarit desi povestea nu este chiar cea mai complicata. Scenariul este si el mediocru, cu dialoguri slabe si au existat maxim doua scene care m-au facut sa rad.

Distributia propune figuri familiare, dar si ele mediocre si cateva aparitii surpriza pe final. Se pare ca Ash Avildsen, care este si scriitor, si regizor si protagonist nu are foarte multi prieteni in industrie si nu a putut sa stranga in jurul primului sau proiect oameni mai valorosi. nu ca el ar fi vreun mare actor. Cu cateva mici exceptii in rolurile secundare, toate prestatiile artistice sunt extrem de rigide si fortate.

Daca ar fi sa gasesc si lucruri bune as spune ca este un film foarte actual cu prezente ale unor figuri relevante din cultura pop. In afara de acest aspect, nimic nu merita scos in evidenta si senzatia este ca am pierdut aproape doua ore din viata degeaba urmarind acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!