duminică, 29 noiembrie 2015

Stash House (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Dolph Lundgren, Briana Evigan, Sean Faris, Jon Huertas, Alyshia Ochse

Regizor: Eduardo Rodriguez [a mai regizat: Fright Night 2(2013), El Gringo(2012), Curandero(2005)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 5.45

Dave si Amy cred ca au gasit casa perfecta pana cand gasesc o ascunzatoare de heroina si ajung sa fie asediati de huligani violenti.

Filmul propune o intriga cat de cat interesanta, dar cu un buget minuscul au fost nevoie de unele improvizatii pentru a suplimenta incapacitatea de a da atentie unor detalii. Astfel logica a fost lasata deoparte pe alocuri pentru ca povestea sa avanseze. Aceasta productie are un iz de anii '90, dar chiar si in acele vremuri tot un film de mana a doua ar fi fost.

Distributia este si ea foarmata tot de actori de mana a doua. Pe de-o parte il avem pe Dolph Lundgren, acre nu ami este demult la apogeul carierei sale, iar de cealalta parte il avem pe Sean Faris care se zbate de ceva vreme sa devina un nume important, dar se pare ca pur si simplu acesta este nivelul lui. Scenariul nu a fost unul solicitant pentru protagonisti dar nici nu le-a dat posibilitatea s se remarce prea mult.

Fanii lui Lundgren ar trebui sa stie ca acesta nu este nici macar un film autentic marca Lundgren. Rolul sau este mai degraba unul de suport. Scenariul propune o multime de rasturnari de situatie dar unele sunt extrem de ilogice si ciudate, din motivele enumerate mai sus. Performata regizorului este si ea mediocra, exact ca in toate filmele pe care le mai are la activ. Pentru ca nu este prea lung, filmul este in continuare placut de vizionat, dar doar o singura data. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!