duminică, 15 noiembrie 2015

Strange Magic (2015)

Gen: Animatie

Distributie: Evan Rachel Wood, Elijah Kelley, Kristin Chenoweth, Meredith Anne Bull, Alan Cumming

Regizor: Gary Rydstrom [aflat la primul lungmetraj]

Incasari: 13.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 25/100

Spridusi, elfi, zane, dracusori si aventurile lor declansate de lupta pentru o potiune puternica.

Acest desen animat este bunicel, dar nu va deveni un clasic. Este mult prea siropos si doar copilele din clasele primare il pot indragi cu adevarat. Mesajul este unul pozitiv, si anume ca dragostea invinge orice, dar este pus in scena intr-un mod care va face orice spectator care a trecut cat de cat prin viata sa simta nevoia unei limonade. Vizual arata foarte bine si nu este cu nimic mai prejos decat alte productii de gen, dar devine previzibil foarte repede. In plus, in afara de cateva glumite reusite, nici scenariul nu ajuta prea mult.

Distributia nu este nici ea la fel de impresionanta ca la alte animatii, dar la acest gen de filme acest lucru conteaza mai putin. Vocile au fost in regula si nu s-a simtit lipsa vreunui nume foarte mare. Succesul celor care au asigurat vocile depinde de succesul filmului, care in acest caz cred ca va fi unul destul de limitat.

Sunt convins ca publicul tinta, adica copiii de pana in 12 ani vor indragi acest film. Cantecele usor de recunoscut contribuie din plin la acest aspect. Pana la urma un desen animat, este doar un desen animat si nu ar trebui judecat cu aceeasi strictete cu care judecam un film normal. Surprinzator pentru mine este ca cel care sta in spatele povestii si a scris-o se numeste George Lucas, acelasi om care ne-a dat seria Star Wars.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!