duminică, 8 noiembrie 2015

Sand Sharks (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Corin Nemec, Brooke Hogan, Vanessa Evigan, Eric Scott Woods, Gina Holden

Regizor: Mark Atkins [a mai regizat: Road Wars(2015), A Perfect Vacation(2015), P-51 Dragon Fighter(2014), Android Cop(2014), Knight of the Dead(2013)]

Nota Gealapa: 3.40

Un rechin care inoata in nisip terorizeaza un paradis tropical.

Cu o asemenea intriga nu ai cum sa tratezi acest film decat ca o tentativa de comedie, oricum sortita esecului din start. Cu un regizor specializat in mock-bustere de duzina nici nu putea fi vorba de altceva. Felul in care este explicat fenomenul in jurul caruia s-a construit acest film este absolut pueril si vine la pachet cu niste efecte vizuale ieftine care ingroapa acest film in nisip, acolo de unde ies rechinii.

Distributia este foarmata din actori care au simtit nevoie sa se sinucida profesional participand la un asmenea proiect. In afara de niste fete dragute in bikini nu avem ce sa remarcam la acest capitol.  Scenariul a fost si el bomboana de pe coliva punandu-i pe asa zisii actori in unele situatii imposibile. Nu inteleg cum au convins-o pe Gina Holdeon care avusese cateva prestatii decente in Saw, AVP sau The Butterfly Effect.

Singura idee buna a fost sa prezinte filmul intr-o nota amuzanta, ceea ce il face tolerabil si pe alocuri chiar agreabil. Fara partea comica as fi detestat acest proiect de la inceput pana la sfarsit. Desi este extrem de previzibil si siropos, recunosc ca ma asteptam sa fie mult mai rau de atat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!