luni, 30 noiembrie 2015

Boulevard (2014)

Gen: Drama

Distributie: Robin Williams, Roberto Aguire, Kathy Baker, Bob Odenkirk, Giles Matthey

Regizor: Dito Motiel [a mai regizat: Man Down(2015), Empire State(2013), The Son of No One(2011), Fighting(2009), A Guide to Recognizing Your Saints(2006)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 52/100

Un sot devotat dintr-o casnicie de complezenta este nevoit sa isi infrunte viata secreta.

Unul din cele mai deprimante filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Cand nu este deprimant, este plictisitor. Intriga este destul de slaba si era greu de scos ceva memorabil plecand de la un asemenea subiect. Mesajul este unul pozitiv in esenta si anume ca nu e niciodata prea tarziu sa traiesti viata pe care ti-o doresti cu adevarat si sa fii tu insuti, dar modul in care este prezentat cred ca ii va face pe spectatorii care au un astfel de secret sa il ascunda si mai mult.

Distributia are un singur nume cu adevarat mare: Robin Williams. Aceasta este ultima lui reprezentatie. Acesta este si motivul pentru care am vazut filmul.  Chiar daca filmul in sine nu este cine stie ce, Robin Williams ne arata in fiecare scena de ce a fost unul dintre cei mai mari actori din istorie. Prestatia lui este o demonstratie de forta, care in contextul celor intamplate ulterior, capata sensuri mult mai profunde si te poarta printr-o multime de stari diferite.

Si productia in sine are cateva parti bune pe care nu le-as neglija. Abordeaza un subiect inca tabu si este plin de scene incarcate emotional. In ciuda unui inceput greoi, nici nu am simtit cum au trecut ultimele 15 minute, ceea ce inseamna ca suspansul si tensiunea au fost construite corect. Chiar si asa, motivul principal pentru care trebuie sa vedeti acest film ramane acesta: este ultima aparitie a lui Robin Williams intr-un lungmetraj.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!