sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Poltergeist (2015)

Gen: Horror

Distributie: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements, Saxon Sharbino, Kyle Catlett

Regizor: Gil Kenan [a mai regizat: City of Ember(2008), Monster House(2006)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 85.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 47/100

O familie a carei casa este bantuita de forte malefice trebuie sa fie unita pentru a o salva pe mezina familiei, rapita de aceste aparitii.

Acest film a fost promovat destul de agresiv. Aceasta promovare s-a dovedit a fi o arma cu doua taisuri. Efectul pozitiv a fost ca multa lume s-a grabit sa il vada; cel negativ este ca toti acesti spectatori au avut asteptari, mai mult sau mai putin inselate. Filmul a urmat directiile clasice ale unui remake, pastrand in mare parte povestea originala, dar adaugandu-i o serie de efecte vizuale nedisponibile pe vremea filmului original. Si tot ca in cele mai multe astfel de acuzri, acest lucru nu a fost suficient. E drept, unele efecte sunt foarte bune, dar parca ceva lipseste.

Suspans a existat din plin, nu m-am putut dezlipi de ecran pe toata durata filmului, dar cu toate astea nu am fost speriat nici macar odata. Imi inchipui ca un novice al filmelor horror va fi mult mai impresionat de aceasta productie, decat orice om cu o minima experienta care a vizionat The Conjuring, The Ring sau Insidious.

Distributia este una impresionanta pentru un film horror, unde de obicei ne confruntam cu niste anonimi dornici de afirmare. De aceasta data avem parte de nume importante si actuale, care culmea, mai ofera si prestatii decente, atunci cand le privim individual. Din pacate nu exista o chimie prea buna intre Sam Rockwell si Rosemarie DeWitt, iar acest lucru trage filmul in jos. Nici rolurile de copii, punctul forte de cele mai multe ori in astfel de filme, nu au fost distribuite caelor mai potrivite persoanee. Pustii din acest film au fost aproape mediocri.

Totul despre acest film emana disperare de a primi atentie. Regizorul a declarat ca locatia unde s-a filmat chiar este o casa bantuita, iar DeWitt a insistat sa joace in acest film dupa ce a vazut reactia spectatorilor la premiera The Conjurin, in care joaca sotul ei. De obicei, cand te straduiesti prea mult, nu iese mai nimic. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!