vineri, 20 noiembrie 2015

The Hungover Games (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Ross Nathan, Sam Pancake, Ben Begley, Herbert Russell, John Livingston

Regizor: Josh Stolberg [a mai regizat: Feels So Good(2013), Crawlspace(2013), Conception(2011), The Life Coach(2005), Kids in America(2005)]

Nota Gealapa: 4.15

Dupa ce au sarbatorit viitoarea nunta a prietenului lor Doug intr-un hotel indoielnic, mahmurii Bradley, Ed si Zach se trezesc intr-o distopie futurista unde descopera ca si-au pierdut prietenul. Gasca trebuie sa il gaseasca, luptand pentru supravietuire impotriva districtelor culturii pop ale Jocurilor Mahmurelii.

Nu a mai aparut demult o parodie buna, cam din tineretea lui Charlie Sheen, si nici nu cred ca va exista una prea curand. Acest film era promitator. In primul rand este primul film de acest gen care parodiaza productii din mai multe genuri, lucru care ii face misiunea mai grea. Pe langa acest aspect, cele cateva glume bune din inceputul filmului m-au facut sa cred ca va fi o parodie decenta, dar pe parcurs totul devine lamentabil.

Distributia propune cateva figuri familiare din lumea a treia a Hollywoodului in roluri minore si asa cum era de asteptat, niste anonimi in rolurile importante, iar acest lucru se vede in amatorismul interpretarilor. Pentru multi dintre ei acesta va fi probabil ultimul lor al carierei pe care nu au avut-o niciodata.

Intentiile sunt laudabile, dar efortul lor esueaza grosolan. Nu spun ca este cel ami prost film din istorie, dar putea sa fie mult mai amuzant decat a fost. Printre filmele parodiate aici sunt The Hunger Games, Ted, Pirates of the Caribbean, Avatar, The Hangover, Charlie and the Chocolate Factory, The Human Centipede sau The Lone Ranger. In timpul unei betii sau dupa o "tigara" acest film va fi mult mai amuzant. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!