vineri, 27 noiembrie 2015

Shiver (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Danielle Harris, John Jarratt, Casper Van Dien, Rae Dawn Chong, Brad Harris

Regizor: Julian Richards [a mai regizat: Charles Dicken's England(2009), Summer Scars(2007), The Last Horror Movie(2003), Silent Cry(2002), Darklands(1996)]

Buget: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 3.65

Wendy Alden, o secretara timida si fara incredere in sine, devine victima unui criminal in serie. Cumva, aceasta reuseste sa gaseasca resursele necesare de curaj pentru a-l infrunta si a scapa.

Dupa o sapatamana in acre am luat pauza de la vizionat lungmetraje, aveam pofta de un film care sa ma dea pe spate. Acesta m-a dat pe spate, dar m-a tras mai degraba la somn. Intriga este una banala, facuta deja de sute de ori, scenariul este facut parca de cativa repetenti de scoala profesionala, iar unele efecte vizuale sunt deranjant de proaste. Exista si acteva parti bune, dar se pierd in marea de mediocritate.

Distributia propune cateva nume cunoscute mai degraba din seriale de televiziune de mana a doua, dar condamnate la penibil de catre scenariu. Pe alocuri am avut senzatia ca ma uit la un film cu zombie, atat de tepeni erau protagonistii. Singurul care si-a intrat cu adevarat in rol si mi-a dat fiori de cateva ori, a fost eroul negativ, John Jarratt.

In orice amanunt, Shiver este doar un alt film cu un alt criminal in serie. Una din partile bune este ca eroina, nu este victima stereotipica din astfel de productii. Este mai mult decat o fata draguta care tipa frumos. Si chiar crezi ca filmul se termina cu un cliseu, acesta iti propune un ultim cadru, un alt final si un cliseu mult mai enervant. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!