duminică, 15 noiembrie 2015

The Inbetweeners 2 (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas, Emily Berrington

Regizor: Damon Beesley [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 55/100

Jay, Neil, Simon si Will se reunesc pentru o vacanta in Australia.

Vazand primul film al seriei stiam la ce sa ma astept. Un umor grosolan si multe mitocanie. Nemaiexistand factorul surpriza, acest film nu mi s-a mai parut la fel de amuzant ca primul si sper sa se opreasca aici si sa nu mai existe vreo continuare, pentru ca exista riscul ca seria sa cada in derizoriu. O idee mai putin amuzant decat primul film, raportul dintre scenele bune si cele proaste este echilibrat, dar filmul este inca oarecum agreabil.

Distributia este aceeasi ca si in primul film al seriei si cei patru protagonisti nu aveau cum sa aduca ceva nou in interpretarea lor, care este exact ca filmul, adica de nivel mediu. Probabil ca dupa ce vor trece aceste 15 minute de faima, cei patru se vor intoarce sa faca scheciuri de televiziune. Ei par oricum o idee prea batrani acum pentru a mai juca roluri de adolescenti.

Intriga este mult mai slaba de aceasta data, dar filmul este in continuare unul decent, perfect pentru o seara de betie cu baietii. Sunt convins ca femeile il vor gasi dezgustator. Nici nu trebuia sa existe un sequel, dar se pare ca un grup de fani infocati au insistat.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!