miercuri, 4 noiembrie 2015

Spy (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law, Miranda Hart, Jason Statham

Regizor: Paul Feig [a mai regizat: People in New Jersey(2013), The Heat(2013), Bridesmaids(2011), Ronna & Beverly (2009), Unaccompanied Minors(2006)]

Buget: 65.000.000 $
Incasari: 474.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 75/100

Un agent de birou de la CIA se ofera voluntar pentru o misiune sub acoperire care presupune sa se infiltreze in lumea unui dealer de arme si sa opreasca un plan diabolic de distrugere globala.

Se pare ca este la la moda in aceasta perioada sa se faca filme cu si desre spioni, care nu se iau prea mult in serios si apar productii foarte bune care abordeaza comic subiectul agentilor secreti. Este cazul si acestui film, cu o poveste coerenta, cu un ritm vioi, cu un scenariu decent si foarte amuzant. Este suficient de palpitant incat sa nu simti cum trec cele doua ore cat dureaza filmul. Este foarte bine ca filmul nu se ia in serios, pentru ca un film care are pe coloana sonora, la un moment dat si o melodie a Innei, nu avea cum sa fie privit cu seriozitate.

Distributia m-a facut sa ma gandesc de doua ori inainte sa ma uit la acest film. Nu pentru ca nu ar fi nume importante, ci pentru ca aceste nume mari nu sunt chiar pe gustul meu. Daca pe Jude Law il mai tolerez cat de cat, Melissa McCarthy are un stil care ma irita. Trebuie sa recunosc insa, ca ambiii, impreuna cu restul colegilor lor de platou au oferit interpretari foarte bune pentru o comedie. Trebuie sa mai notam doua lucruri importante la acest capitol. Primul este debutul la Hollywood al actritei indiene Nargis Fakhri, o vedeta bollywoodiana. Al doilea este rolul inedit al lui Jason Statham, rol pe care il duce la capat cu brio.

Principalul lucru in neregula cu acest film este ca, daca sunteti putin atenti la inceput, o sa anticipati o rasturnare de situatie care are loc abia spre sfarsitul filmului. Din fericire, scenele reusite care curg una dupa alta te fac sa uiti de acest aspect. La filmarile acestui film, Budapesta a tinut loc si de Paris si de Roma. Sper ca sequelul sa fie la acelasi nivel. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!