luni, 9 iulie 2018

The Eagle (2011)

Gen: Aventura, Istoric, Actiune, Drama

Distributie: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Denis O'Hare, István Göz

Regizor: Kevin Macdonald [a mai regizat: Whitney(2018), Oasis(2017), Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang(2016), Back Sea(2014), How I Live Now(2013)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 28.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 55/100

Intr-o Britanie aflata sub ocupatia Imperiului Roman, se straduieste sa onoreze memoria tatalui sau, incercand sa recupereze emblema legiunii condusa de acesta.

Filmul incepe destul de epic si ma gandeam ca o sa asist la ceva memorabil, dar din pacate povestea se desumfla putin dupa primele minute, iar apoi oscileaza pe intreaga sa durata. Filmul este destul de bun, dar intriga este una absolut stupida si greu de crezut. Nici macar nu este atat de epic pe cat m-as fi asteptat desi exista premise pentru asa ceva de vreo cateva ori. Am vazut totusi cateva scene de lupta destul de bune si trebuie sa spun ca pana la urma am vazut un film palpitant, deloc plictisitor.

Distributia este doar suficienta. Adica este un nume important in rolul principal si altul intr-un rol secundar. In rest doar actori din linia a doua a Hollywoodului, dar care s-au achitat decent de sarcini. Channing Tatum nu a facut rolul carierei in acest film, dar au existat destule momente bune in interpretarea sa. As spune totusi ca cea mai buna prestatie a apartinut lui Jamie Bell. dintre toti, el a fost cel ami natural si credibil.

Fanaticii istoriei romanilor vor detesta acest film, pentru ca adevarurile istorice sunt practic inexistente, iar epoca este folosita doar pentru a crea o anumita atmosfera, ca sa nu mai zic ca vedem americani care interpreteaza britanici si britanici care interpreteaza britanici salbatici. Multe momente in film amintesc de 300 si daca va coborati asteptarile la acest nivel veti gasi filmul extrem de distractiv. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!