sâmbătă, 21 iulie 2018

Ice Age: Collision Course (2016)

Gen: Animatie, Comedie, Aventura

Distributie: Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Stephanie Beatriz, Neil deGrasse Tyson

Regizor: Mike Thurmeier [a mai regizat: Ice Age: Continental Drift(2012), Ice Age: Dawn of the Dinosaurs(2009)]

Buget: 105.000.000 $
Incasari: 409.000.000 $

Premii:
- Top Box Offeice Films, ASCAP Film and Television Music Awards, 2017
- Ischia Dubbing Award, Ischia Global Film & Music Festival, 2016

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 34/100

Manny, Diego si Sid fac echipa cu Buck si incearca sa devieze cursul unui meteorit care ameninta sa distruga Pamantul.

Cred ca ar cam fi momentul ca aceasta franciza sa se opreasca. Ultimele filme au fost din ce in ce mai slabe, culminand cu acesta, iar in ritmul asta seria risca sa ajunga in derizoriu. Da, probabil este inca o fabrica de bani si da, inca mai nimeresc cate o gluma, dar deja incepe sa se invecheasca. Pot numara pe degetele de la o mana momentele cu adevarat amuzante din acest film si povestea incepe deja sa fie obositoare. Fara istoria filmelor precedente, acesta ar fi fost pierdut in mediocritate.

Distributia este aceeasi cu care ne-am obisnuit. Nu sunt personaje noi cu adevarat importante. Atat de mult ne-am obisnuit cu vocile lui Ray Romano sau Denis Leary, ca nici nu mai sesizam actorii din spatele personajelor animate. Sunt curios ce vor face toti acesti actori cand aceasta pravalie se va inchide, pentru ca in ultima vreme nu i-am vazut lucrand si la alte proiecte.

Fanii inraiti ai francizei nu vor putea realiza cat de mult a decazut si vor fi orbiti in continuare de efectele CGI si de faptul ca din punct de vedere tehnic filmul arata intr-adevar impecabil. Acesta este din punctul meu de vedere singurul aspect la care filmul a progresat constant. In ritmul asta, in cativa ani vom avea un Ice Age incredibil de prost ca si poveste, dar atat de bine animat incat nu nise va mai parea o animatie ce vedem. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!