marți, 3 iulie 2018

Stop Over in Hell (2016)

Gen: Crima, Horror, Thriller, Western

Distributie: Nadia de Santiago, Tábata Cerezo, Enzo G. Castellari, Guillermo Montesinos, Maarten Dannenberg

Regizor: Víctor Matellano [a mai regizat: Vampyres(2015), Wax(2014)]

Premii:
- Special Mention Award, Horrorant Film Festival 'Fright Nights', 2018

Nota Gealapa: 2.25

Intr-un popas pentru caravane din Vestul Salbatic, aparitia unui barbat numit "Colonelul" va schimba modul de viata pasnic al localnicilor.

Absolut dezastruos este acest film. De la coloana sonora si pana la scenariu, totul emana amatorism. Intriga nu numai ca este superficiala, dar este confuza si inca de la inceput ti se serveste un aperitiv de mediocritate. Personajele nu sunt dezvoltate deloc. Sunt doar niste oameni care interactioneaza, se impusca si se violeaza aparent fara nici un sens. Se incearca la un moment dat justificarea unor actiuni, dar tot nu se da un sens filmului. Este un film spaniol, acre se vrea a fi western, cu actori spanioli, acre se chinuie sa vorbeasca in engleza.

Pentru mine numele din distributie nu inseamna nimic si nu am avut vreo revelatie la capitolul interpretare. nu am descoperit vreun talent necunoscut. Am asistat la niste prestatii stangace si aproape inexpresive, lucru aproape miraculos avand in vedere amploarea dramatica a evenimentelor din film. Filmul arata de parca s-a fact pe baza de voluntariat, cu actori care sunt de fapt niste corporatisti care se mai prostesc pe scena in timpul liber.

Víctor Matellano este un regizor anonim, care a produs doar filme proaste si acre este atat de neatent la detalii, incat la un moment dat am vazut pe cer un avion, desi actiunea are loc in Vestul Salbatic, cand cel mai avansat mijloc de transport era caruta cu doi cai si maxim o locomotiva cu aburi. Mai bine va apucati de tricotat mileuri decat sa vedeti acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!