marți, 17 iulie 2018

Knock Knock (2015)

Gen: Thriller, Horror, Drama

Distributie: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns, Ignacia Allamand

Regizor: Eli Roth [a mai regizat: Death Wish(2018), The Green Inferno(2013), Inglorious Basterds(2009), Hostel: Part II(2007), Grindhouse(2007)]

Buget: 2.500.000 $
Incasari: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 5.10
Metascore: 53/100

Un tata devotat ajuta doua straine care ii bat la usa, dar gestuyl sau amabil duce la o seductie periculoasa si la un joc mortal de-a soarecele si pisica.

Un film absolut mediocru si lipsit de originalitate. Chiar daca am mai vazut aceasta intriga abordata, aceasta are in continuare potential si ar fi putut fi valorificata mult mai bine. Scenariul insa, a fost absolut banal si lipsit de surprize majore, ca sa nu mai zic ca daca s-ar fi facut apel la vreun dram de logica, acest film s-ar fi terminat in zece minute. Este oarecum sexy, intr-un mod bizar si usor bolnav, dar nu socheaza cu adevarat si nici nu surprinde cu nimic.

In afara de Keanu Reeves, distributia este una mediocra. Credeam ca Reeves s-a pus pe picioare odata cu seria John Wick, dar daca nu se potoleste cu astfel de filme si prestatii nu il vad prea bine. Cat despre ceilalti actori, toti au fos absolut mediocri. Cele doua personaje negative nu cred ca ar reusi sa sperie nici un sugar, ce sa mai vorbim de oameni in toata firea. Am vazut exclusiv interpretari de lemn, unidimensionale si superficiale, in frunte cu keanu reeves.

Sunt si mai dezamagit, pentru ca aveam asteptari de la regizorul Eli Roth, si credeam ca o sa vad cateva chestii misto, dar de aceasta data mediocritatea a pus mana si pe el. Filmul asta este diabolic de slab. Bomboana de pe coliva a fost ca dupa ce mi-a distrus spiritul si dorinta de a trai, acest film mi-a omorat putin si inima, incheindu-se cu una din melodiile mele preferate: Where Is My mind de la Pixies. sub nici o forma nu il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!