luni, 23 iulie 2018

Sharktopus vs. Pteracuda (2014)

Gen: Actiune, Horror, SF

Distributie: Robert Carradine, Mario Ceara, Akari Endo, Tony Evangelista, Mario Arturo Hernández

Regizor: Kevin O'Neill [a mai regizat: Sharktopus vs. Whalewolf(2015), Dracano(2013), Attack of the 50 Foot Cheerleader(2012), Dinoshark(2010), Dinocroc(2004)]

Nota Gealapa: 3.55

Un om de stiinta american creeaza o creatura care este jumatate pterodactil si jumatate baracuda, deci Pteracuda, care inevitabil scapa de sub control si trebuie oprita de Sharktopus.

Acest film reuseste sa fie amuzant pe alocuri, doar pentru ca este incredibil de prost. Este o experienta cinematografica absolut execrabila. Sunt doua momente notabile in film: o gluma reusita care mi-a smuls un ras timid si o aparitie surprinzatoare si amuzanta a lui Conan O'Brien. In rest, dezastru de la inceput pana la final din toate punctele de vedere. Scenariu, cinematografie, efecte vizuale, toate sunt sub orice critica.

Robert carradine nu este un actor din prima linie a Hollywoodului, sau poate nu este nici macar din primele trei linii, dar este un actor care are cat de cat un nume si nu inteleg cum de a acceptat un rol intr-un asemenea film, mai ales ca nu este vreun rol autoironic, ci dac viata unui personaj care se vrea serios si asta il face ridicol. Pe ceilalti actori, sa le zic totusi asa, ii inteleg. Sunt o mana de anonimi dornici sa apara pe tv in orice, dar astfel de filme nu le va aduce o cariera solida.

Pana la urma acest film este in linie cu primul Sharktopus, iar daca va plac astfel de filme cu monstrii dubiosi s-ar putea sa il gasiti cat de cat distractiv. Filmul iti ofera exact ce te astepti: o poveste ridicola cu efecte vizuale indoielnice. Nu pot sa nu ma intreb insa, cine se pune la masa de lucru si scrie asa ceva si de ce o face. Nu stiu daca vreau sa beau cu un astfel de om sau ar trebuis a ma feresc de el. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!