sâmbătă, 7 iulie 2018

Hitman: Agent 47 (2015)

Gen: Actiune, Crima

Distributie: Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto, Angelababy, Dan Bakkedahl

Regizor: Aleksander Bach [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 83.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 28/100

Un asasin face echipa cu o femeie, pentru a o ajuta sa isi gaseasca tatal si sa dezlege misterul originii sale.

Ca barbat, cateodata chiar ai chef de un film de actiune in care sa nu conteze decat numarul mare de victime, urmaririle de masini spectaculoase si exploziile impresionante, iar acesta este un astfel de film. Intriga este una superficiala, dar intereseanta, iar scenariul propune o mica rasturnare de situatie spre final. Din pacate sunt mult prea multe detalii care nu au nici o logica si care impiedica filmul sa fie cu adevarat bun. Acesta este unul din cele doua aspecte care face ca Hitman: Agent 47 sa fie doar un film de duzina, deloc memorabil.

Al doilea aspect care contribuie la acest lucru este interpretarea artistica a celor din distributie. Sunt cateva figuri recognoscibile, dar nici un nume cu adevarat mare. Din acest motiv, scenariul mediocru nu a putut fi salvat deloc si nu am putut trece peste dialogurile superficiale si al caror singur scop a fost sa umple timpul dintre doua impuscaturi. Rupert Friend probabil a crezut ca are o sansa reala de a avansa in prima linie a Hollywoodului datorita acestui film, dar s-a inselat teribil.


Filmele inspirate dupa jocuri video sau pe calculator nu au un istoric prea bun. imi aduc aminte de esecul rasunator al lui Max Payne, iar singurul lucru memorabil din Tomb Raider a fost Angelina Jolie. Asa cum spuneam la inceput, acest film rezolva insa nevoia de adrenalina cu scenele sale de actiune amuzante, stupide sangeroase si impresionante pe alocuri. Nici una din aceste scene nu are vreun sens in lumea reala, dar cui ii pasa? Mie unul nu imi pasa si chiar as fi interesat sa vad si un sequel. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!