duminică, 8 iulie 2018

Good People (2014)

Gen: Thriller

Distributie: James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson, Sam Spruell, Michael Fox

Regizor: Henrik Ruben Genz [a mai regizat: Word of God(2017), Satisfaction 1720(2016), Excuse Me(2012), Terribly Happy(2008), Chinaman(2005)]

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 42/100

Un cuplu inglodat in datorii descopera o gramada de bani in camera chiriasului lor care tocmai a murit. Cei doi iau banii si ajung tintele unui inamic mortal: hotul care ii furase.

Cateodata dau peste un film care ma face sa ma intreb care este scopul lui, pentru ca nu gasesc nici unul. Good People este un astfel de film. Nu a fost facut pentru bani, pentur ca nu a adus bani, nu transmite nici un mesaj, nu are nici o valoare artistica, nu aduce nimic nou in industrie si nici macar nu reuseste sa transmita vreo emotie. In afara de o mana de scene cat de cat ok, nu am descoperit nimic notabil. Este banal, previzibil si absolut superficial.

Distributia este cea care m-a inselat si mi-a dat sperante false ca as putea vedea un film ok, pentru ca sunt nume importante, care si-au dovedit abilitatile de-a lungul timpului. Numai ca se pare ca aceasta formula nu a functionat. Nu a existat aproape nici un pic de chimie intre protagonisti, iar in aceste conditii acestia nu au putut scoate nimic de la un scenariu mediocru.

Acest film se recomanda ca fiind un thriller, dar nu cred ca pulsul meu sa fi accelerat vreo secunda. Cred ca daca il vedeam la o ora mai tarzie exista riscul sa fi adormit. Regizorul a incercat sa faca el cate ceva cu cinematografie, folosind nuantele de gri pentru a induce o stare de spirit potrivita, dar a fost ca o picatura intr-un ocean. Este pur si simplu un film lacustru si nu este bun decat ca si zgomot de fundal cand faceti curatenie prin casa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!