joi, 5 iulie 2018

Cant't Take It Back (2017)

Gen: Horror, SF, Thriller

Distributie: Noah Centineo, Ivanna Sakhno, Logan Paul, Lexi Atkins, Jill Larson

Regizor: Tim Shechmeister [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 2.25

Povestea unor studenti care lasa comentarii rautacioase pe profilul de Facebook al unei colege care s-a sinucis de curand.

Acest film se vrea a fi un film horror modern si contemporan, dar este lipsit total d einspiratie si originalitate. M-am saturat de povestea in care un suflet chinuit ii bantuie pe cei care i-au facut rau in timpul vietii. Chiar si asa, daca ar fi fost pusa in scena intr-un mod decent, ar fi putut iesi totusi un film agreabil. Nu numai ca nu m-am speriat, dar chiar m-am plictisit destul de rau vazand acest film. Finalul mai salveaza putin ultima impresie, dar nu poate schimba parerea generala despre intregul film.

Distributia este compusa din actorasi anonimi, care probabil ca au inteles ca nu astfel de filme sunt calea catre prima linie a Hollywoodului. Scenariul a fost execrabil si practic a fost imposibil ca cineva sa produca vreo interpretare demna, cu atat mai mult acesti cvasi-anonimi. Am avut parte numai de prestatii rigide si tematoare, dar probabil s-ar fi putut si mai rau.

Filmul are si particelele lui bune, mici si izolate insa. Cred ca principala greseala este aceea ca exagereaza. Pentru ca s-a dorit neaparat ca acest film sa fie inspaimantator, s-a exagerat cu numarul de scene menite sa te sperie, ori cand esti constant in acea atmosfera, aceasta isi pierde efectul. Daca s-ar fi luat din timpul alocat bantuielilor si s-ar fi acordat dezvoltarii personajelor, acest film ar fi fost cu siguranta mult mai agreabil. Nici macar nu au fost in stare sa reproduca intr-un mod credibil retelele sociale. Publicul tinta al filmului le cunoaste pe de rost si stie cum functioneaza un astfel de site si ce poti sau nu poti sa faci. Ca sa nu mai zic ca fiecare astfel de retea are sunetele lui specifice, din pacate inconfundabile. In concluzie, acesta este un film cu o intriga slaba, pusa in scena intr-un mod superficial si neglijent si nu are nici un rost sa ii acordati atentie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!