marți, 30 mai 2017

Off Course (2015)

Titlu original: Pierdendo el norte 

Gen: Comedie

Distributie: Yon González, Julián López, Blanca Suárez, Malena Alterio, Úrsula Corberó

Regizor: Nacho G. Velilla [a mai regizat: Villaviciosa de al lado(2016), No Manches Frida(2016), To Hell with the Ugly(2010), Chef's Special(2008)]

Nota Gealapa: 6.40

Doi tineri absolventi de facultate sunt satui sa fie someri si decid sa emigreze in Germania, dar descopera in curand ca nu este usor sa obtina viata mai buna pe care si-au dorit-o.

Nu am vazut chiar o capodopera a cinematografiei spaniole, dar am vazut o comedie usoara si decenta. Filmul a avut destule momente amuzante dar si unele scene trase de par. Nu este un film memorabil, dar nu este nici plictisitor. Copiaza multe din cliseele americane, dar acest aspect nu m-a deranjat foarte tare. Pana la urma este greu sa aduci ceva nou intr-o comedie romantica.

Distributia este in regula pentru un astfel de film si are in componenta destui actori experimentati. Castingul a fost unul tipic: lationo lover in rolul principal masculin, fata sexy in rolul principal feminin si multe figuri caricaturale in rolurile mici, menite sa asigure sarea si piperul cand vine vorba de umor. interpretarile sunt si ele in nota filmului, adica decente.

E interesant de vazut cum este abordata tema emigrantilor intr-o alta cultura decat cea autohtona, iar aceasta abordare este mult mai putin tragica decat cea cu care suntem noi obisnuiti, chiar daca este vorba de o comedie. Daca aveti chef de un film colorat, dupa o zi grea cand trebuie sa va odihniti creierul, il puteti lua in considerare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!