joi, 4 mai 2017

Closet Monster (2015)

Gen: Drama, Mister

Distributie: Aaron Abrams, Jack Fulton, Joanne Kelly, Isabella Rossellini, Jinji Dawson

Regizor: Stephen Dunn [a mai regizat: Boys on Film 12: Confession(2014)]

Incasari: 100.000 $

Filmul a obtinut 10 premii, printre care:
- Best Atlantic Director (Stephen Dunn), Atlantic Film Festival, 2015
- Best Atlantic Screenwriter (Stephen Dunn), Atlantic Film Festival, 2015
- Best First Narrative Feature, FilmOut San Diego, USA 2016
- Best Supporting Actor (Aaron Abrams), FilmOut San Diego, USA 2016
- Outstanding Emerging Talent (Connor Jesup), FilmOut San Diego, USA 2016

Nota Gealapa: 7.20
Metascore: 81/100

Un adolescent creativ si motivat este disperat sa scape din orasul natal si sa lase in spate amintirile care il bantuie din copilaria sa traumatizanta.

Cu cat esti mai homofob, cu atat o sa iti placa mai putin acest film. Este un filmulet facut pentru festivaluri si facut corect in acest sens. Intriga nu este originala, dar prezinta un subiect inca tabu, in care o anumita nisa este foarte probabil sa se regaseasca. Chiar daca intriga nu este, modul in care "iesirea din dulap" este prezentata este unul original care face pana la urma filmul palpitant.

Distributia nu este cine stie ce, dar prestatiile artistice sunt decente. Sunt cateva interpretari interesante si credibile. Chiar daca actorii sunt cvasi-anonimi, interpretarile lor au fost decente si suficient de sensibile pentru festivalurile lgbt la care o fi fost inscris filmul asta. Dintre toti, as spune ca Aaron Abrams se descurca cel mai bine, in rolul tataului homofob.

Asadar, daca aveti chef de o drama pe teme gay despre un tanar homosexual cu un tata homofob, atunci o sa varstai probabil si o lacrima la filmul asta. Daca astfel de subiecte va repugna, mai bine il ocoliti. Analizandu-l dintr-o pozitie obiectiva, este un film cu carisma, bine pus in scena care prezinta dintr-un unghi foarte interesant acest subiect. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!