luni, 1 mai 2017

Cat Run (2011)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Paz Vega, Janet McTeer, Christopher McDonald, Alphonso McAuley, Scott Mechlowicz

Regizor: John Stockwell [a mai regizat: Kickboxer: Vengeance(2016), Countdown(2016), Cat Run 2(2014), In the Blood(2014), Kid Cannabis(2014)]

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 33/100

Cand o tanara escorta intra in posesia unor dovezi care ar putea declansa un snadal guvernamental, doi detectivi particulari incepatori devin singura ei protectie impotriva asasinilor care incearca sa o reduca la tacere.

Acesta nu este decat un film usurel de mana a doua, destul de agreabil cat sa nu enerveze si sa il puteti vedea pana la final. Nu este original, nu este scump, nu are cine stie ce dialoguri, dar nu este nici cel ami rau film posibil. Exista cateva scene chiar amuzante. Scenele de actiune sunt asa si asa, dar nu este nici o surpriza aici. Nu cred ca se asteapta cineva ca acest film sa concureze filmele lui Tom Cruise de exemplu.

E clar ca un film in care cel mai important nume din distributie este Paz Vega(in continuare foarte sexy), nu are cum sa fie atat de bun. Cu toate astea, as spune ca prestatiile artistice au fost, cu o singura exceptie, chiar decente. Scott Mechlowicz nu a fost deloc in apele  lui. Interpretarea lui poate fi asemanata cu evolutia unui fotbalist care joaca intr-un picior.

Filmul se adreseaza exclusiv adultilor pentru ca are destula nuditate in el si chiar si putin gore. In ciuda unei povesti mediocre, filmul reuseste sa aiba cat de cat carsima. Exista si un sequel pe care il voi vedea in curand si care sper sa u fie cu mult mai rau decat acesta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!