miercuri, 3 mai 2017

Max Steel (2016)

Gen: Aventura, Actiune

Distributie: Ben Winchell, Josh Brener, Maria Bello, Andy Garcia, Ana Villafañe

Regizor: Stewart Hendler [a mai regizat: Sorority Row(2009), Whisper(2007)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 8.000.000 $

Nota Gealapa: 5.10
Metascore: 22/100

Aventurile adolescentului Max McGrath si ale prietenului sau extraterestru, Steel, care trebuie sa isi stapaneasca si sa isi combine puterile pentru a se transforma in super-eroul Max Steel.


Pe buna dreptate, acest film este una din deamagirile anului 2016. Cine s-a gandit ca cu un buget demn de o comedie mediocra poate tine piept unor francize de sute de milioane s-a inselat amarnic. Daca ar fi avut la baza macar o intriga decenta si un scenariu onorabil as fi inteles, dar nu regasim asa ceva aici. Fiecare rasturnare de situatie este absolut previzibila cu cel putin cinci minute inainte sa se intample. Pentru ca povestea este superficiala face ca si efectele vizuale, unele bunicele, sa para desprinse dintr-o animatie.

Distributia nu este nici ea mai buna. Protagonistul a fost ales total neinspirat si cu sigurata acest film nu i-a lansat cariera lui Ben Winchell. Sunt cateva figuri cunoscute in rolurile secundare, dar in mod paradoxal, atentie spoiler, acestea fac mai mult rau decat bine filmului. Spun asta pentru ca in momentul in acre o vezi pe Maria Bello stii sigur ca ea va fi o mama chinuita, iubitoare si neinteleasa, iar Andy Garcia se tradeaza de la prima privire ca va fi personajul negativ.

Filmul nu este chiar de neprivit; este pur si simplu slab. Cei de la Mattel au incercat sa calce pe urmele celor de la Marvel, dar nu au experienta acestora si desi au incercat sa se ocupe de fiecare aspect, rezultatul seamana mai degraba cu un mockbuster. Sun pur si simplu prea multe gauri si probleme ca sa functioneze. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!