luni, 29 mai 2017

Planet Terror (2007)

Gen: Horror

Distributie: Rose McGowan, Freddy Rodríguez, Josh Brolin, Marley Shelton, Jeff Fahey

Regizor: Robert Rodríguez [a mai regizat: Sin City A Dame to Kill For(2014), Machete Kills(2013), Spy Kids: All the Time in the World in 4D(2011), Machete(2010), Shorts(2009)]

Incasari: 200.000 $

Nota Gealapa: 7.10

Dupa ce o arma biologica scapa de sub control, un grup de supravietuitori trebuie sa ii ii opreasca pe cei infectati,d ar si pe cei care se afla in spatele dezastrului.

Asta este unul din cele ami relaxate filme horror pe acre le-am vazut. E atat de relaxat si autoironic pe alocuri ca poate trece la fel de bine si ca o comedie. Destul de grafic, dar cu efecte vizuale voit stangace, este un film cu zombie cel putin decent. intriga nu e cine stie ce, dar exista cateva povesti secundare savuroase care compenseaza.

Distributia este extrem de interesanta. De la Bruce Willis pana la Josh Brolin sunt destule nume surprinzator de importante care au colaborat la acest proiect. Si interpretarea lor pare tot o joaca putin mai serioasa. Pana si partea feminina a distributiei, care de obicei in astfel de filme este insarcinata cu actiunile cele ami putin logice sau este doar un pretext pentru nudidate, aici nu e chiar degeaba.

Cu siguranta nu este un film care sa castige premii si nici nu cred ca a avut vreodata intentia asta. Este genul acela de film cu sanse mari sa devina placerea vinovata a cuiva. Nu pierde timpul pana sa intre in subiect si ritmul este unul extrem de alert pana la ultima scena. Amuzant si socant din cand in cand, merita cu siguranta o vizualizare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!