sâmbătă, 6 mai 2017

Revolver (2005)

Gen: Crima, Drama

Distributie: Jason Statham, Ray Liotta, Vincent Pastore, André Benjamin, Terence Maynard

Regizor: Guy Ritchie [a mai regizat: The Man from U.N.C.L.E.(2015), Sherock Holmes: A Game of Shadows(2011), Sherlock Holmes(2009), RocknRolla(2008), Suspect(2007)]

Incasari: 4.100.000 $

Premii:
- Best Foreign Action Trailer, Golden Trailer Awards, 2008

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 25/100

Cartoforul Jake Green intra intr-un joc cu consecinte potential letale.

Filmul este interesant, dar putin haotic. In incercarea de a-si masca intentiile, devine confuz pe alocuri. Reuseste insa sa nu fie plictisitor si sa mentina curiozitatea pana la final, desi isi desconspira finalul la un moment dat. Haosul care urmeaza te face sa te indoiesti de intuitia ta si sa ramai nestiutor pana la sfarsit. Nu sunt prea multe efecte, dar cele care exista sunt interesante. Este un proiect bun, dar deloc memorabil.

Distributia este foarte buna, dar aleasa putin neinspirat. Rolurile secundare sunt in regula si avem parte de interpretari bune. Jason Statham in schimb, a primit un personaj destul de departe de zona lui de confort, pe care a incercat sa il duca la capat cum a putut el mai bine si i-a reusit o prestatie decenta. Dar sa il vezi pe Statham intr-un asemenea rol este ca si cum ai vedea o femeie de 100 de kilograme facand balet sau dans modern: toate miscarile sunt acolo, executate corect, dar ceva nu se leaga.

Guy Ritchie incearca din rasputeri sa faca lumea sa il asocieze si cu altceva in afara de Snatch, dar nu acesta este filmul cu care va reusi acest lucru, desi este un proiect complex si in mare parte reusit. Frumusetea acestui film sta in numeroasele intrebari pe acre te face sa ti le pui urmarindu-l si cred ca merita o vizionare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!