marți, 2 mai 2017

Camera Trap (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Mark Bonnar, Ross Marquand, Paul Thornley, Ana Ularu

Regizor: Alex Verner [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 1.35

O echipa de filmare se aventureaza in salbaticie, incercand sa surprinda imagini cu o pisica salbatica rara.

Aceam o urma de speranta undeva in coltul mintii ca poate descopar o capodopera de care nu stie nimeni, dar nu a fost sa fie. Un regizor debutant, cu o intriga banala si un scenariu mediocru, care nu a avut bani decat pentru patru actori. Cam acestea sunt premisele acestui esec colosal. Am tresarit de cateva ori, dar nu pentru ca as fi fost speriat, pentru ca asta ar fi fost de bine, ci pentru ca cine s-a ocupat de sunet a optat pentru niste zgomote stridente, efectiv deranjante.

Distributia poate fi interesanta doar pentru un roman nationalist, care poate ar tresari vazand numele Anei Ularu, dara dacacele mai bune filme romanesti te propulseaza catre astfel de productii, atunci situatia este cam trista. E greu sa judeci o interpretare, avand in vedere modul in care este filmat, dar nu cred ca am pierdut vreo prestate de Oscar din cauza asta.

Este de apreciat insa ca putina tensiune existenta a fost creata fara macar sa vedem "monstrul". Cele mai multe filme de acest gen au obiceiul prost de a-si pune personajele principale in niste ipostaze care te facs a crezi ca oamenii in general sunt niste idioti. Nici acesta nu face exceptie. Decizie proasta, dupa decizie proasta au dus si acest proiect in mediocritate. Daca nu aveti vreun fetish cu Ana Ularu, atunci nu aveti nici un motiv pentru care sa vedeti acest film. Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!