marți, 16 mai 2017

No Reservations (2007)

Gen: Romantic, Drama, Comedie

Distributie: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade

Regizor: Scott Hicks [a mai regizat: Fallen(2016), Highly Strung(2015), The Lucky One(2012), The Boys are Back(2009), Glass: A Portrait of Philip in Twelve Parts(2007)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 193.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 50/100

Viata unui bucatar de top se schimba cand devine tutorele nepoatei sale.

Simplu, lacrimogen si romantic; cam astea sunt coordonatele acestui film. Este genul acela de film pe care sa il vezi cu prietena ta si sa te prefaci ca iti place mai mult decat iti place de fapt, doar pentru a demonstra ca ai o latura sensibila. Intriga este una simpla, dar placuta, chiar daca nu este cea mai originala; au mai fost comedii romantice in care dragostea a trecut prin stomac.Din fericire, nu prea exista momente moarte, lucru destul de rar intalnit la acest tip de filme si cliseele parca sunt o idee mai subtile si ele.

Distributia este foarte buna pentru acest gen, cu o singura exceptie dupa parerea mea. Aaron Eckhart nu este potrivit pentru un asemenea rol. parerea mea este ca el nu este potrivit pentru nici un rol. Chiar daca pare ca face toti pasii corecti, ceva nu se leaga in prestatiile lui. Catherine Zeta-Jones are o interpretare ok, la fel cum se intampla si cu Abigail Breslin, una dintre actritele-copil favorite pentru mine.

Trailerul va poate pacali ca filmul va fi mai bun decat este de fapt. Comedia insa, desi se vrea a fi o comedie romantica, este prezenta mult prea putin si filmul are unele accente depresive. De asemenea, unele personaje sunt dezvoltate superficial, iar asta le face cam greu d eindragit. Regizorul ar fi putut folosi din timpul dedicat operei, care incetineste ritmul, dezvoltarii acestora. Nu este fantastic, dar nu este nici cel mai rau.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!