duminică, 14 mai 2017

In a Valley of Violence (2016)

Gen: Western

Distributie: Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga, James Ransone, Karen Gillan

Regizor: Ti West [a mai regizat: The Sacrament(2013), The ABCs of Death(2012), V/H/S(2012), The Innkeepers(2011), Cabin Fever 2: Spring Fever(2009)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 64/100

Un strain misterios si un act violent implica un intreg oras de inadaptati cu o inteligenta indoielnica intr-un joc sangeros al razbunarii.

Intriga este un fel de varianta western de John Wick: un om dezlantuie iadul pentru ca cineva ii omoara cainele. Asemanarile se opresc insa aici, pentru ca la restul capitolelor cele doua filme nu sunt din aceeasi clasa. Acest film nu arata rau, dar ii lipsesc destule lucruri. Ritmul este destul de lent, iar dialogurile nu sunt chiar pline de substanta, dar este suficient de interesant incat sa nu fie o dezamagire.

Distributia in schimb, este foarte buna, cel putin la prima vedere, iar unul dintre cele doua nume mari chiar face un rol decent. John Travolta are o interpretare bunicica si credibila, dar ethan Hawke nu  prea s-a potrivit cu personajul sau si nici nu pare ca s-a simtit confortabil interpretandu-l. E drept ca si scenariul propune un personaj care trece de la a plange si implora, la a omori cei mai rai oameni din vestul salbatic. Prestatia lui nu e chiar rea, dar nici nu va fi primul rol pe acre si-l trece in cv.

Ultima parte a filmului este chiar buna; un western clasic plin de scene de actiune reusite. Dureaza insa putin cam mult pana se ajunge in acel punct. A fost primul western si pentru John Tavolta si pentru taisa Farmiga, dar nu pot sa spun s-a simtit vreu pic acest aspect. Per total, este un filmulet dragut care nu trebuie ocolit, daca va ajunge in maini.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!