duminică, 7 mai 2017

One in the Chamber (2012)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Cuba Gooding Jr., Dolph Lundgren, Claudia Bassols, Andrew Bicknell, Catalin Babliuc

Regizor: William Kaufman [a mai regizat: Daylight's End(2016), Jarhead 3: The Siege(2016), The Marine 4: Moving Target(2015), The Hit List(2011), Sinners and Saints(2010)]

Buget: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 5.75

Un asasin experimentat joaca la doua capete intr-un razboi al mafiei rusesti si ajunge tinta unui inamic necunoscut.

Ce faci cand nu ai bani pentru un film de actiune la Hollywood? Filmezi in Bucuresti, le spui tuturor ca e Praga si speri ca nimeni sa nu se prinda si sa compensezi prin altceva. Din pacate, acest film nu straluceste la nici un capitol. Scenariul e mediocru si scenele de actiune nu sunt nici ele cine stie ce. Intriga este una banala, doar un pretext pentru ca toata lumea sa impuste pe toata lumea.

Distributia ar fi fost mai impresionanta in 1990, dar acum nici Cuba Gooding si nici Lundgren nu mai constituie un punct de atractie. Pentru publicul romanesc ar fi putut fi un punct de atractie partea romaneasca destul de consistenta a distributiei, dar acestia nu au avut nimic altceva de facut decat sa moara dupa cateva replici intr-o engleza cu un puternic accent rusesc.

Avand in vedere bugetul, trebuie sa recunosc ca rezultatul este unul decent. Punctul de atractie al filmului este o scena in care cei doi protagonisti se lupta intre ei, extrem de bine orchestrata. In SUA filmul a fost eliberat direct pe dvd. De fapt, acesta a rulat in cinematografe doar in Africa de Sud si Coreea de Sud.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!