miercuri, 10 mai 2017

Now You See Me 2 (2016)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe

Regizor: Jon M. Chu [a mai regizat: Jem and the Holograms(2015), We the Economy: 20 Short Films You Can't Afford to miss(2014), Justin Bieber's Believe(2013), G.I. Joe: Retaliation(2013), Justin Bieber: Never Say Never(2011)]

Buget: 90.000.000 $
Incasari: 404.000.000 $

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 46/100

Cei Patru Calareti reapar in prim-plan si sunt recrutati cu forta de un geniu al tehnologiei pentru a duce la capat un jaf aproape imposibil.

Acesta a fost poate unul din cele mai asteptate sequeluri ale ultimilor ani si din fericire nu a dezamagit prea mult. Prima parte este destul de haotica si te face sa intrebi cum dracu ti-au scapat atatea detalii in primul film de nu intelegi atatea lucruri. A doua parte insa repara bucatica cu bucatica toate gaurile, iar ultima impresie, cea cu care ramai in asteptarea filmului al treile, este una foarte buna. Regizorul a fost ales neinspirat dupa parerea mea. Chu nu a facut nimic notabil pana la acest film si lipsa lui de experienta se simte.

Distributia este aceeasi distributie rasunatoare din primul film, dar pe steroizi, in sensul in care mai apar un Daniel Radcliffe sau Lizzy Caplan, care este mult mai usor de placut decat Isla Fisher, pe acre a inlocuit-o. Fiind atatea nume mari, este greu sa dai suficient timp de ecran tuturor ca sa straluceasca si sa isi arate cu adevarat abilitatile. De aceea nu pot sa spun ca vreo interpretare reuseste sa se remarce, dar sunt prestatii solide din partea tuturor protagonistilor.

Daca sunteti fani ai filmelor cu magicieni, atunci va recomand The Prestige. Acest al doilea film al francizei Now You See Me nu pune accent deloc pe magie. Este mai degraba un film de actiune a carui actiune se desfasoara intr-un ritm atat de alert incat risti sa scapi detalii importante si daca iti iei privirea de la ecran cat sa desfaci o punga de popcorn. Cu toate plusurile si minusurile ramane un film care trebuie vazut.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!